Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

L'artiste

  • : Le blog de Jean-Pierre Kosinski.
  • : Présentation de l'artiste et de quelques-unes de ses promenades, de ses visites, de ses œuvres : dessins, aquarelles, lavis à l'encre et photographies
  • Contact

Recherche

Pages

5 mai 2022 4 05 /05 /mai /2022 05:12
Les Castells de Tarragone Taragona

Tarragone célèbre de façon spectaculaire sa tradition des « castells », une manifestation populaire où sont dressées d'impressionnantes tours humaines de six à dix étages qui semblent effleurer le ciel.

 

Les principales « colles castelleres » (associations de « castelleres » de Catalogne) se rencontrent à Tàrraco Arena Plaza (les anciennes arènes) dans une longue et passionnante compétition. Les « castells » ont été classés au patrimoine culturel immatériel de l'humanité par l'UNESCO.

Los Castellers de Vilafranca quedan en segundo lugar con un total de 8.070 puntos y la Colla Jove Xiquets de Tarragona en tercera con 7.090

 La XXVIII edició del Concurs de Castells se celebrarà els dies 25 de setembre, a Torredembarra, i el cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre a la Tarraco Arena de Tarragona. La confirmació de la celebració del certamen s'ha anunciat aquest dijous.

"Serà el Concurs del retrobament. Això és el que realment ens importa ara mateix, i no pas les grans construccions”, ha explicat la consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé. Cal recordar que aquesta edició estava prevista inicialment per a l'any 2020 però finalment no va tenir lloc a causa de la pandèmia.

Els propers dies es donaran a conèixer tots els detalls referents en aquesta nova edició de l'espectacle casteller més gran del món.

 

Les Castells de Tarragone Taragona
Les Castells de Tarragone Taragona

 

Bonne visite !!

Partager cet article
Repost0

commentaires